Modern & veelzijdig, met persoonlijke aandacht

ZBC Multicare is een zelfstandig behandelcentrum waar u terecht kunt voor medisch specialistische zorg binnen het specialisme dermatologie. Multicare is een familiebedrijf dat opgericht is in 1986 en sinds 1993 gevestigd is in Hilversum. Als één van de eersten in Nederland hebben wij ons gespecialiseerd in dermatologische behandelingen met licht en lasers. Wij staan voor u klaar met een sterk team van dermatologen, huidtherapeuten en ondersteunend personeel om er voor te zorgen dat u naar volle tevredenheid geholpen wordt. Consulten worden aanzienlijk ruimer ingepland dan in het ziekenhuis en waar mogelijk combineren we consult en behandeling zodat zo min mogelijk vervolgbehandelingen nodig zijn. Service en persoonlijke aandacht staan bij ons hoog in het vaandel! Daarnaast maken we gebruik van de nieuwste medische inzichten en technologieën op het gebied van laser- en lichtbehandelingen om zo de beste resultaten te bereiken voor onze patiënten.

 

Zelfstandig behandelcentrum voor dermatologie ZBC Multicare

 

Expertise in medische licht- en laserbehandelingen

Wij hebben ons gespecialiseerd in het gebruik van licht en lasers bij de behandeling van huidaandoeningen. Daarbij zijn een optimale werkzaamheid, hoge veiligheid en gebruiksgemak van de behandeling altijd ons uitgangspunt. Onze medische licht- en laserbehandelingen kunnen steunen op een brede wetenschappelijke basis en wij zetten ons actief in voor verbetering en optimalisatie van onze expertisebehandelingen. Onze expertise omvat onder anderen lichtbehandeling bij vitiligo, fotodynamische therapie bij acne, lasertherapie en lichtbehandeling bij psoriasis en opsporing van vroege stadia van huidkanker d.m.v. fluorescentiedetectie.

 

ZBC Multicare FRAXIS CO2-laser behandeling

 

Veiligheid en kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke thema’s binnen de zorg, ook bij ons. Vanzelfsprekend zijn wij ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) en VMS (Veiligheid Management Systeem) gecertificeerd en worden hier jaarlijks op getoetst. Zo zorgen wij voor een onafhankelijke waarborg van kwaliteit, persoonlijke aandacht, behandelmethoden, veiligheid en hygiëne.

Daarnaast meten we structureel onze behaalde resultaten en gebruiken we patiënt-enquêtes en vragenlijsten om patiëntervaringen bij te houden en onze dienstverlening continu te verbeteren.

 

ZBC Multicare ZKN keurmerk