Intake/eerste afspraak   Vervolgafspraak   Afspraak wijzigen of annuleren

 

Vanwege de landelijke maatregelen tegen de verspreiding van COVID-19 is onze dienstverlening aangepast. Waar mogelijk worden afspraken omgezet naar een consult op afstand. Nu nog telefonisch, binnenkort via een videoconsult. Als de behandeling het toelaat wordt deze verplaatst naar een later tijdstip. Uitgebreide informatie over onze maatregelen leest u hier.

 

Wilt u een afspraak maken? Dat kan! Sommige consulten worden vervangen door een consult op afstand, andere consulten zullen mogelijk blijven op de kliniek, met de maatregelen die wij getroffen hebben om verspreiding van het virus te voorkomen. Plan direct via de website een afspraak of neem contact met ons op via 035-6249576 om de mogelijkheden te bespreken.

 

Komt u voor het eerst, kies dan voor “intake / eerste afspraak”. Voor het inplannen van een afspraak hebben wij een aantal gegeven van u nodig, zoals uw BSN (Burgerservice nummer), uw adres- en contactgegevens en de gegevens van uw huisarts. Het is handig als u deze vast paraat heeft

 

Heeft u een afspraak? Wij zijn geopend en blijven – met een aangepast dienstverlening – voor u klaar staan. Sommige afspraken kunnen gewoon doorgaan, mits de aangescherpte voorzorgmaatregelen in acht worden genomen. Als u een afspraak ingepland heeft staan, stellen wij u op de hoogte als deze niet door kan gaan of aangepast moet worden.

 

Via onze site kunt u uw afspraak wijzigen of annuleren en herhaalmedicatie aanvragen.

 

Videoconsult met uw behandelaar. In sommige gevallen is het mogelijk om het gesprek met de behandelaar met de smartphone over een videoverbinding te houden. Bijvoorbeeld als u behandeld wordt met geneesmiddelen, of lichttherapie in de thuissituatie volgt. Wilt hier van deze mogelijkheid gebruik maken? Geeft dat dan aan bij het maken van de afspraak.

 

Geen wachttijden

Er zijn op dit moment geen wachttijden, u kunt direct bij ons terecht voor een afspraak.

 

Op tijd afmelden

Wanneer het voor u niet mogelijk is een gemaakt afspraak na te komen, horen wij dat graag zo spoedig mogelijk. U kunt uw afspraken altijd tot twee werkdagen vantevoren geheel vrijblijvend wijzigen, verplaatsen of annuleren. Zo kunnen wij u en andere patiënten zo prettig en snel mogelijk van dienst zijn en de wachttijden en zorgkosten laag houden. Bij structureel te laat afmelden zijn wij genoodzaakt (een deel van) de onkosten aan u door te berekenen.