Vanwege de landelijke maatregelen ten aanzien van de huidige situatie is onze dienstverlening aangepast. Waar mogelijk worden afspraken omgezet naar een consult op afstand. Als de behandeling het toelaat wordt deze verplaatst naar een later tijdstip.

 

Daarnaast nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen in acht:

 

Patiënten met verkoudheidsverschijnselen of andere symptomen die hieronder vermeld staan kunnen helaas niet op de kliniek behandeld worden. Kom alleen als u zeker weet dat u geen last heeft van deze symptomen.

 

Als u mogelijk last heeft van de ademwegen of griepverschijnselen vragen we u contact op te nemen om de afspraak te verplaatsen of – indien mogelijk – te wijzigen naar een consult op afstand.
Dit geldt onder andere in de volgende situaties:
– U moet regelmatig niezen.
– U heeft last van een loopneus of klachten die doen denken aan hooikoorts.
– U heeft griepverschijnselen of een verhoging.

– Een huisgenoot of gezinslid heeft koorts.
– U moet regelmatig hoesten.
– U heeft (af en toe) last van uw keel.

 

Heeft u een aandoening die u in een risicogroep plaatsen, zoals (zoals longaandoeningen of een onderdrukt immuunsysteem) of bent u (gezins)contact van een bewezen patiënt? Neem dan contact op om uw afspraak te wijzigen.

 

Neem geen anderen mee naar uw consult, zoals uw partner of uw kinderen. Wordt u gebracht? Dan moet diegene buiten het medisch centrum wachten.

 

Wij nemen social distancing in acht: Hou een afstand aan van minimaal anderhalve meter tussen u en anderen.

 

Wilt u alstublieft voorafgaand aan het bezoek uit voorzorg uw handen grondig wassen? In het medisch centrum is er op de eerste etage gelegenheid om dit te doen.

 

Om onnodig contact met anderen te vermijden vragen wij u om niet te komen als u gebruik moet maken van het openbaar vervoer.

 

Mocht u door de omstandigheden niet kunnen langskomen, maar wel een sterke toename of verandering in de klachten ervaren, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

 

Wij danken u voor uw begrip.