Bij ZBC multicare werken dermatologen, physician assistant en huidtherapeuten samen om een passend behandeltraject voor u op te stellen. Onderzoek, vernieuwing, samenwerking en ontwikkeling zijn belangrijke pijlers binnen het team van ZBC Multicare. Voor onze behandelaars staat uw persoonlijke hulpvraag altijd centraal.

 

Dermatologen

Het dermatologisch team van ZBC Multicare bestaat momenteel uit drie dermatologen: Dr. P.M. Gorter ,Dr. M.E. Schram en Dr. M.W. Kroon

 

Physician Assistant

De dermatologen werken nauw samen met de overige zorgprofessionals binnen het team, waaronder de physisian assistant (PA). De PA is een medische zorgprofessional met zelfstandige bevoegdheid voor een aantal voorbehouden handelingen en medisch specialistische taken. Binnen ZBC Multicare heeft de PA een achtergrond in de huidtherapie, en is breed medisch opgeleid met een verdieping op het gebied van dermatologie. Momenteel is er één PA werkzaam in ons team: A. Koning.

 

Huidtherapeuten

De opleiding huidtherapie is een HBO opleiding speciaal gericht op het behandelen van de huid. In tegenstelling tot de geneeskundige opleiding is er veel aandacht voor de dermatofysica. De bij ZBC Multicare werkzame huidtherapeuten zijn N. de RuiterM.A.S. van Duijnhoven en L. Settels.