Mevrouw Settels is een van onze huidtherapeuten. Zij werkt sinds 2017 bij ZBC Multicare. Een huidtherapeut heeft tijdens haar vier jaar durende opleiding geleerd om de zieke en beschadigde huid te behandelen. Als huidtherapeut voert ze licht- en laserbehandelingen uit en begeleid ze patiënten tijdens het behandeltraject. Ook ondersteunt ze de artsen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast heeft Linda ook de propedeuse sociaal pedagogische hulpverlening behaald en is zij momenteel in opleiding tot Physician Assistant.

 

“Ik werk met aandacht voor de patiënt en probeer altijd door goed te luisteren achter de juiste hulpvraag te komen voor een optimale behandeling. Ik heb vanaf mijn 16e altijd in de zorg gewerkt en een jaar sociaal pedagogische hulpverlening gedaan. Het werken met en voor mensen is waar ik veel voldoening uit haal.

 

ZBC Multicare is een expertise-centrum voor licht- en laserbehandeling. De combinatie van verschillende therapieën kunnen bijvoorbeeld bij psoriasis hele mooie resultaten geven. Wanneer smeren alleen niet voldoende is kunnen wij met onze vaatlaser een extra zetje geven zodat de plekken sneller verdwijnen.”