Route en parkeren

 

U vindt onze kliniek in het op de tweede verdieping van het Medisch Centrum Dudokpark, gelegen aan het Dudokpark, schuin tegenover het gemeentehuis. Het gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

 

 

Wij zijn goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Houdt er wel rekening mee dat tijdens de spits de verkeersdrukte rond Hilversum vaak groot is, dus zorg dat u bijtijds vertrekt wanneer u in de spits reist.

Komt u met het openbaar vervoer? Vanaf station Hilversum Centraal is het een kleine 15 minuten lopen naar ZBC Multicare. Plan uw reis met dan met 9292ov.nl.

 

 

Parkeren

 

In de directe omgeving van het behandelcentrum kunt u betaald parkeren. Er is (bijna) altijd voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op loopafstand. Actuele parkeertarieven kunt u vinden op: https://www.hilversum.nl/Home/Parkeren/Parkeren_bezoekers. Op de kaart hieronder ziet u de vergunningsgebieden voor het betaald parkeren in Hilversum. Op ongeveer 5-10 minuten lopen vanaf de kliniek kunt u gratis parkeren. Wij raden u aan te betalen via belparkeren of een parkeerapplicatie op uw telefoon, zodat u nooit tussentijds hoeft te verlengen in het geval dat uw afspraak langer duurt dan gepland. Rondom de kliniek wordt zeer regelmatig gecontroleerd door de gemeente!