Moderne en veelzijdige behandeling

Multicare is opgericht in 1986 en sinds 1993 gevestigd in Hilversum. Daar zijn wij uitgegroeid tot een expertisecentrum voor dermatologie. Naast de beoefening van de algemene dermatologie is er een superspecialisatie ontwikkeld op het gebied van de behandeling van Acne, Huidkanker, Psoriasis en Vitiligo. Mede dankzij een sterk wetenschappelijk netwerk met partners uit organisaties zoals het Erasmus Medisch Centrum, het Academisch Medisch Centrum, de Universiteit van Wales Trinity st. David, de Universiteit van Swansea en de Universiteit van Regensburg zijn wij in staat geweest om ons te ontwikkelen tot het expertisecentrum dat wij nu zijn. Investeringen in moderne, medische technologie stellen onze dermatologen in staat om niet alleen gebruik maken van de dermatologische farmacotherapie, het gebruik van geneesmiddelen, en dermatochirurgie. Onze dermatologen hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onder andere laserbehandelingen en fotodynamische therapie, de zogenaamde dermatofysica. Hierdoor kunnen de behandelaars altijd een goede afweging te maken tussen werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak van een behandeling.

 

Behandeling met een gefractioneerde CO2 laser

Behandeling met een gefractioneerde CO2 laser

 

U staat centraal

De inhoudelijke kracht van de organisatie wordt versterkt door een kleine en hoogwaardige organisatie, waarin de belangen van de patiënten centraal staan en de lijnen kort zijn. Alle medewerkers beschikken over een goede kennis van de unieke behandelingen die worden aangeboden, en kunnen zo zeer snel aan de vragen en verzoeken van de patiënten tegemoet komen.
Zorg is meer dan genezen, en dat dragen de medewerkers actief uit. Zo duurt een consult standaard twee tot vier keer zo lang als gebruikelijk bij een dermatoloog. Vervolgafspraken worden beperkt door zo veel mogelijk binnen een consult te doen. Mocht de arts van mening zijn dat een stukje huid moet worden weggehaald, dan doen we dat als het even kan meteen. Dat scheelt u weer tijd.

 

Onze medewerkers staan u graag te woord.

Onze medewerkers staan u graag te woord.

 

Toegankelijkheid

Als u last van de je huid heeft en behandeling zoekt, wilt u niet lang hoeven wachten op een afspraak. Dat begrijpen wij bij ZBC Multicare, en daarom kunt u bij ons altijd snel terecht. Naast onze reguliere spreekuren op werkdagen, kunt u ook een afspraak maken voor ons avondspreekuur op de dinsdag.

Gevestigd in het centrum van Hilversum zijn wij zowel per auto als per trein goed bereikbaar. De kliniek ligt op ongeveer tien minuten lopen van station Hilversum, dat per Intercity bereikbaar is vanuit Amersfoort, Amsterdam en Utrecht. Met de auto kunt u ofwel vanuit de A27 of de A1 aanrijden. Er is ruim gelegenheid tot betaald parkeren.

Als expertisecentrum bedient Multicare patiënten uit het hele land. Van Maastricht tot aan Texel, van Hoek van Holland tot aan Zevenaar, patiënten weten onze bijzondere zorg op waarde te schatten. Daarom zijn wij erop ingesteld dat u niet onnodig wilt reizen. Het principe van de One-Stop-Shop behandeling, een zo volledig mogelijke behandeling in een keer, werd al toegepast nog voordat het een populair begrip werd in de zorgcongressen.

Wij begrijpen daarnaast ook dat als u van zo ver moet komen, er altijd wel eens iets mis kan gaan. In die gevallen doen wij ons uiterste best om u toch nog te kunnen helpen, en zijn soepel met het verplaatsen van afspraken in het geval van overmacht.

Patiënten uit Hilversum worden nog gewezen op het samenwerkingsverband met de in het medisch centrum Dudokpark gevestigde huisartsen. Zo is er een speciaal traject opgezet waarbij de lichtste vormen van huidkanker veelal behandeld kunnen worden zonder dat dit inbreuk doet op uw eigen risico.

 

U treft ons op de tweede etage van Medisch Centrum Dudokpark.

U treft ons op de tweede etage van Medisch Centrum Dudokpark.

 

Veiligheid en kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijke thema’s binnen de zorg, ook bij ons. Iedere zorgorganisatie besteed dan ook tijd en middelen om te waarborgen dat de geleverde zorg overeenkomt met hetgeen men wil leveren alsook dat de dienstverlening geen onnodige risico’s voor patiënt of behandelaar met zich meebrengt. In recente jaren zijn er verschillende initiatieven genomen om toch iets te kunnen zeggen over de geleverde kwaliteit van de zorg. Certificering volgens internationale standaarden, of een afgeleide daarvan, speelt daarbij een belangrijke rol. Voor ziekenhuiszorg, zoals geleverd door ZBC’s en traditionele ziekenhuizen, uit zich dit in de certificaten zoals dat van ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) en het VMS (veiligheidsmanagementsysteem). Zo wordt er ieder jaar een risico-inventarisatie uitgevoerd en controleren onafhankelijke partijen het beheer van de geneesmiddelen en hygiëne. Multicare beschikt dan ook over een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem en een gecertificeerd veiligheidsmanagementsysteem. De medische kwaliteit wordt gewaarborgd door structureel het behaalde resultaat objectief te meten. Door middel van patiënttevredenheid enquêtes wordt de gerapporteerde patiëntervaring bijgehouden en gebruikt om de beleving te verbeteren.

 

Wachtkamer

 

Betaalbaarheid

De kosten van de zorg zijn een actueel thema. Bij Multicare zijn de kosten van de behandelingen, net als bij de meeste ZBC’s, van de behandelingen bij ZBC Multicare aanzienlijk lager dan die van vergelijkbare ziekenhuizen. Dat is gunstig voor u en uw zorgverzekeraar.

De complexiteit van het zorgsysteem (DOT) maakt de manier waarop voor de zorg betaald wordt voor de patiënt onbegrijpelijk. Daarnaast zijn instellingen veel tijd en middelen kwijt aan het correct declareren van de behandelingen. Mocht u interesse hebben in de manier waarop uw behandeling wordt gedeclareerd, en welke kosten aan de therapie verbonden zijn, dan mag u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers leggen u graag de DOT systematiek uit en hoe uw behandeling binnen het wettelijk systeem verwerkt moet worden.

De kwaliteit, specialisatie en aantrekkelijke prijsstelling zorgt ervoor dat zorgverzekeraars graag afspraken met ons maken. Met uitzondering van de CZ groep (CZ, Delta Lloyd en Ohra) declareren wij uw behandeling dan ook direct bij uw zorgverzekeraar. Mocht u onverhoopt bij de CZ groep verzekerd zijn, dan is dat niet noodzakelijk een probleem. Als u een restitutiepolis heeft, dan krijgt u sowieso de zorg volledig vergoed. De meeste naturapolissen van CZ geven eveneens een afdoende dekking voor de behandelingen. Indien u vragen heeft over de vergoeding van de behandeling, neem dan contact op met onze medewerkers.

 

Gang

 

 

Bereikbaarheid en adres

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 9:00 uur tot 18:00 uur. Daarnaast kunt u ons tijdens het avondspreekuur op de dinsdag- en de donderdagavond telefonisch tot 21:00 uur bereiken. Uw vragen kunt u ook te allen tijde sturen per e-mail naar: info@zbcmulticare.nl. Onze medewerkers zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven.
De kliniek bevindt zich op de tweede etage van het medisch centrum Dudokpark en is rolstoeltoegankelijk.

 

ZBC Multicare

Hoge Naarderweg 3

1217AB Hilversum

 

Telefoon: 035-6249576

Fax: 035-6246707

e-mail: info@zbcmulticare.nl

 

Postadres:

Postbus 161

3870 CD Hoevelaken

 

Openingstijden:

Maandag:     9:00 – 17:00
Dinsdag:       9:00 – 21:00
Woensdag:   9:00 – 17:00
Donderdag:  9:00 – 21:00
Vrijdag:         9:00 – 17:00

 

Noodgevallen buiten kantooruren

Heeft u buiten kantooruren om een ernstige complicatie, waarbij het gaat om een acute of levensbedreigende situatie, informeer dan eerst bij uw eigen huisarts. Mocht uw huisarts niet bereikbaar zijn of geen raad weten met uw klacht, dan kunt u via onze telefooncentrale direct worden doorverbonden met de noodtelefoon. Let wel: Dit nummer is niet bedoeld om een afspraak te maken of om herhaalrecepten te bestellen.