Mandy van Duijnhoven 

 

Mevrouw Van Duijnhoven is één van onze huidtherapeuten. Een huidtherapeut heeft tijdens haar vier jaar durende opleiding geleerd om de zieke en beschadigde huid te behandelen. Bij ZBC Multicare ondersteunt ze daarnaast de artsen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Sinds september 2017 volgt zij naast haar werkzaamheden de opleiding tot physician assistent.

 

“Ik ben geboren en getogen in het zonnige Brabant wat ook goed aan mijn accent te horen is. Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik Gezondheids- en Levenswetenschappen aan de VU te Zwolle gaan studeren, maar ik kwam er daar al snel achter dat ik meer contact wilde met mensen en me minder wilde richten op onderzoek. Hierdoor ben ik terecht gekomen bij de studie Huidtherapie.

Tijdens mijn stage ben ik in aanraking gekomen met ZBC MultiCare. ZBC MultiCare opende een nieuwe wereld voor mij. Voorheen had ik gedacht dat ik de oedeemkant op wilde, maar bij MultiCare werk ik in de medische sector, gericht op huidaandoeningen die met licht- en laserapparatuur behandeld kunnen worden. Als ik nu terugkijk zou ik ook niet meer in een andere praktijk willen werken. Het nauwe contact tussen de dermatoloog, arts en huidtherapeut vind ik ideaal.”

 

Als huidtherapeut is Mandy aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.
Kwaliteitsregistratienummer: 39911364588