Nadine de Ruiter-van der Beek

Mevrouw De Ruiter is een van onze huidtherapeuten. Een huidtherapeut heeft tijdens haar vier jaar durende opleiding geleerd om de zieke en beschadigde huid te behandelen. Bij ZBC Multicare ondersteund ze daarnaast de artsen bij hun dagelijkse werkzaamheden. 

Nadine de Ruiter, BHS, BSW

Nadine de Ruiter, BHS, BSW

 

“Ik werk sinds ik ben afgestudeerd in 2010 als huidtherapeut bij ZBC Multicare. Daarvoor heb ik Sociaal Pedagogisch Hulpverlening (SPH) gestudeerd. Voor mij SPH ben ik in 2006 afgestudeerd.

 

Het leuke aan werken bij ZBC Multicare is dat we werken met een sterk team, een team waarin iedereen met elkaar meedenkt om het maximale voor onze patiënten te kunnen bereiken.

 

Naast communicatie binnen het team vind ik het contact met patiënten een van de meest belangrijke punten van het behandelproces. De psychologie achter een aandoening, waardoor met een geslaagde behandeling het zelfbeeld van patiënten veranderd. Ze gaan weg met meer zelfvertrouwen en ondernemen dingen die ze vooraf aan de behandeling, mede wegens hun huidaandoening, nooit voor mogelijk gehouden hadden.“

 

Als huidtherapeut is Nadine aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.
Kwaliteitsregistratienummer: 69913713388