Herhaalrecept service

Hier kunt u zich aanmelden voor de herhaalrecept service.

 

Waarom een herhaalservice?

Medicijnen op het juiste tijdstip en in de juiste hoeveelheid gebruiken is erg belangrijk. Door het automatisch opsturen van uw geneesmiddelen merkt u of u wellicht te weinig of te veel gebruikt. Zodoende houdt u beter controle op uw medicijngebruik. Daarnaast scheelt het u tijd en werk, u hoeft immers niet meer iedere maand te bellen of te mailen voor een herhaalrecept.

 

Hoe werkt de herhaalservice?

Met de herhaalservice hoeft u chronische medicatie niet meer maandelijks aan te vragen, maar wordt dit automatisch gedaan. De medicijnen worden iedere eerste maandag van de maand of op een door u gekozen adres bezorgd of u kunt ze bij onze apotheek komen ophalen. Dit doen wij allemaal kosteloos, als service voor onze patiënten.

 

Wijzigingen doorgegeven?

Bent u gestopt met het gebruik van het geneesmiddel, gebruikt u veel meer of juist minder dan u vooraf heeft opgegeven? Geef dit dan aan ons door. Op die manier kunnen wij de therapie zo optimaal mogelijk maken. Ook als u niet langer gebruik wilt maken van de herhaalservice horen wij dat graag.

 

Aanmelden?

Wilt u gebruik maken van de herhaalservice, gebruik dan onderstaand formulier. U ontvangt na verwerking een bevestiging met een overzicht van welke medicatie u maandelijks besteld en de hoeveelheid.