Heeft u een vraag?

U kunt op verschillende wijzen met ons in contact komen.

TelefoonTelefonisch contact

Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09:00 uur tot 17:00 uur en op de dinsdag- en donderdagavond tot 21:00 uur op het telefoonnummer 035-6249576. Buiten die tijden kunt u dit nummer ook bellen in geval van een acute en levensbedreigende situatie of voor het achterlaten van een voicemailbericht.

 

E-mail

Indien gewenst kunt u altijd een e-mail sturen naar [email protected]. Berichten die binnen komen op dit adres worden ook buiten kantooruren en in de vakantie gelezen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

 

Twitter

Volg ons via twitter op @zbcmulticare. Vragen per DM is mogelijk, maar let op met wat je publiekelijk tweet.

 

Facebook

Wij zijn actief op Facebook. Ook daarvoor geldt: verstuur geen privacygevoelige gegevens via de openbare kanalen. Per DM zijn wij goed bereikbaar.

 

Routeplanner

Wij zijn gevestigd aan de Hoge Naarderweg 3C, 1217 AB Hilversum in het Medisch Centrum Dudokpark op de tweede etage. Het gebouw ligt aan het Dudokpark, schuin tegenover het gemeentehuis. Het gebouw is rolstoel toegankelijk.

 

Parkeergelegenheid:

In de directe omgeving van het behandelcentrum kunt u betaald parkeren. Er is (bijna) altijd voldoende parkeergelegenheid beschikbaar op loopafstand. Actuele parkeertarieven kunt u vinden op: https://www.hilversum.nl/Home/Parkeren/Parkeren_bezoekers

 

Met het openbaar vervoer:

Vanaf station Hilversum Centraal is het ± 15 minuten lopen. Indien u vanaf het station graag met de bus wilt, kunt u opstappen bij bushalte Station op lijn 105. U moet dan uitstappen bij halte Koninginneweg. Vanaf daar is het nog ± 7 minuten lopen.


014_MG_1744

Bij aankomst op uw afspraak:

Meldt u zich a.u.b. eerst bij de balie alvorens u in de wachtkamer plaats neemt. Op deze manier weten wij dat u aanwezig bent en kan uw behandelaar u oproepen. Achterin de wachtkamer vindt u een thee- en koffieapparaat waar u gebruik van kunt maken terwijl u wacht.

 

 

 

 

 

Webformulier

Wilt u nu een bericht achterlaten of een vraag stellen? Dit kan tijdens openingsuren direct via ons chatvenster in de rechterhoek. Of vul dan het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.