Alles wat u moet weten voor het maken van een afspraak

Wilt u een afspraak maken, verplaatsen of annuleren? Op onze site staan verschillende formulieren waarmee u uw afspraak kunt beheren.

 

Afspraak maken

Voor het maken van afspraken kunt u gebruik maken van het formulier afspraken maken. Vindt u dat onprettig? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Bent u nog geen patiënt en wilt u graag een afspraak maken? Kies dan in het formulier voor de optie “Eerste afspraak”. Wij vragen u dan om enkele gegevens, zodat u goed in ons systeem geregistreerd staat. Vergeet niet om bij de eerste afspraak een identiteitsbewijs mee te nemen. Komt u voor een medische behandeling, dan willen wij u vragen om ook de verwijsbrief van de huisarts mee te nemen en het poliskaartje van de verzekering.

Indien u al patiënt bent, maar geen actuele afspraak heeft staan, vul dan het type afspraak dat u wilt hebben in.

Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons nog een bevestiging met de definitieve tijd. 

 

Afspraak verplaatsen

Heeft u al een afspraak, maar wilt u deze verplaatsen? In dat geval kunt u het formulier “Afspraak verplaatsen” gebruiken of op een andere wijze contact met ons opnemen. Indien de gewenste datum om therapeutische of organisatorische redenen niet mogelijk is, dan brengen wij u daarvan per mail op de hoogte. 

 

Afspraak annuleren

Kunt u onverhoopt uw afspraak niet laten doorgaan, maar weet u nog niet wanneer u in staat bent om de kliniek weer te bezoeken? Dan kunt u uw afspraak via de site annuleren of telefonisch contact met ons opnemen. 

 

Bijzonderheden

 

Eerste afspraak

Als u voor het eerst onze kliniek bezoekt, vragen wij u om enkele aanvullende gegevens. Dat zijn uw BSN nummer, of indien u deze niet wilt opgeven, uw adres, alsmede een e-mailadres, telefoonnummer en de naam van uw huisarts. Als u ons wat meer informatie zou willen verstrekken over de aard van de klachten of een eerder gestelde diagnose, dan stelt dat ons beter in staat om de afspraak zo veel mogelijk op uw behoeften af te stemmen.

Bij medische zorg, zoals psoriasis, acne, vitiligo of huidkanker, is een verwijsbrief van de huisarts vereist. Voor niet verzekerde zorg, zoals de behandeling van littekens, in andere gevallen kan een verwijsbrief vereist zijn als dit in de voorwaarden van uw verzekering is opgenomen. 

 

Op tijd afmelden

Graag vragen wij u om uw afspraak op tijd af te zeggen, dat wil zeggen minimaal twee werkdagen van te voren. Op die manier kunnen we een andere patiënt op het vrijgekomen tijdstip bedienen. Wij rekenen op uw medewerking om de kosten van de zorg in de hand te houden. Bij structureel te laat afmelden kunnen de veroorzaakte kosten op u verhaalt worden.